Bryllupsfotograf

Anbefalinger

Line & philip

Vi er SÅ glade for, at vi valgte Luna til at forevige vores dag. Resultatet af alle billederne er helt over forventning! Hun har formået at fange stemningen hos alle vores gæster og igennem hele dagen. 

Derudover sørgede hun for at vores bryllupsbilleder blevet taget med en casual tilgang, som gjorde at vi følte os meget tilpasse. Vi er meget taknemmelige over Lunas arbejde og alle de billeder vi har fået sendt. 

De varmeste anbefalinger herfra!

Nanna & JEsper

Luna er super dygtig og forstår virkelig at fange de rigtige øjeblikke og stemningen. 

Hun fornemmer hvad det er man gerne vil og kommer med forslag til hvad der fungerer på billederne. 

Både vi og vores gæster til brylluppet var meget imponeret over hvor lidt de bemærkede hendes tilstedeværelse i kirken. 

Vi kan kun anbefale Luna – tusinde tak!! 

Maria & morten

Luna er simpelthen så dygtig!

Hun er super professionel og har formået at fange de dejligste øjeblikke fra vores dag. Luna er også rigtig god til at komme med forslag til positioner samt ideer til hvad der fungerer.

Kæmpe anbefaling herfra! Og tak for de smukkeste billeder.

Jannik & Julie

Ved at vælge Luna, fik vi præcist det vi ville have en masse smukke og naturlige billeder.

Diskret både i kirke og til fest.

En sand fornøjelse at have med til at forevige vores store dag.

Christian & RIKKE

Luna var med hele dagen, og hun tog de mest fantastiske stemningsfyldte billeder. Både vi og gæsterne synes, at Luna er enormt behagelig og diskret.

Vi fik billederne allerede to dage efter brylluppet, og vi er enormt glade for resultatet. Det er nogle af de bedste penge, vi har brugt på brylluppet. Vi giver Luna vores varmeste anbefalinger!

Annesofie & Tommy

Kæmpe anbefaling!
Sød, venlig og så tager hun de mest fantastisk smukke og naturlige billeder!

Vi har været yderst tilfredse med hele processen. Vi håber vi får lov at bruge hende en anden gang.
GIGA KÆMPE anbefaling fra os til søde Luna!

Sidsel & Lasse

Luna var den helt rigtige fotograf for os og tog nogle fantastiske, stemningsfulde og personlige billeder af os og vores bryllupsgæster. Både i kirken og til receptionen var hun meget dygtig til at være “fluen på væggen”, som man næsten ikke ænsede. Luna var også god til at komme med forslag og til at instruere os, da bryllupsbillederne skulle tages efter vielsen. Vi kunne ikke have været mere tilfredse!

Melike & Jan

Det var en ren fornøjelse at have Luna som vores bryllupsfotograf. Hun ser alle de magiske øjeblikke, før du selv når at opfatte dem. Hun ved, hvem de tætte familiemedlemmer og venner er uden at blive introduceret først – og hun sørger for, at de er med på billederne. Luna arbejder professionelt og personligt, hvilket betød, at hun fangede store følelser på billedeformat. Vi var imponeret!

SAra & Jens

Luna var fotograf til vores bryllup, hvor hun tog billeder under vielsen og efterfølgende. Luna var diskret tilstede i kirken.
Og efterfølgende havde vi en hyggelig time, hvor vi fik taget præcis de billeder vi ønskede os.
Vi ønskede ikke at billederne blev for opstillede og det har Luna formået. Vi kan kun anbefale andre at bruge Luna som fotograf til deres bryllup.

Steffen & Sibille

Luna var med hele dagen ved vores bryllup, men vi opdagede hende nærmest ikke. Hun var diskret og professionel og så har hun formået at tage de mest fortryllende billeder af os og vores gæster på vores bryllupsdag. Alle vores ønsker blev opfyldt! Vi kan varmt anbefale alle at bruge Luna.
Tusind tak for de smukke billeder!

Linda & mikkel

Vi giver Luna Worm vores varmeste anbefalinger. Hun er utrolig dygtig til at fange stemningen, uden at billederne virker opstillede. Hun arbejdet med miljøet hun er i, og får det absolut bedste ud af det.

Desuden har hun en evne til at være fuldt tilstede på dagen, uden at gæsterne føler de bliver fotograferet.

camilla & dan

Luna er super dygtig og meget professionel med sans for detaljerne. Vi har fået de fineste billeder, som på allerbedste vis understreger den magiske stemning ved vores bryllup.

Vores gæster bemærkede Lunas imødekommende person – hun stoppede gladeligt op og tog skønne billeder af vores glade gæster, som vi har kunnet dele efterfølgende. 

Cecilie & dennis

På dagen formår Luna at være usynlig på den positive måde.

Hun kommer hele vejen rundt i løbet af dagen og fanger de gode øjeblikke.

Resultatet er naturlige billeder som vi er rigtig glade for

Anne & emil

Vi er virkelig glade for, at vi valgte Luna til at fotografere vores bryllup, da vi fik nogle flotte og stemningsfyldte billeder ud af det. Hun formåede at fange stemningen og få billeder af alle vores gæster uden at ‘fylde’ til festen.
Som bonus havde vi alle billederne indenfor 5 dage – det var virkelig dejligt. 

Psst.. Hvis du er interesseret i at høre mere omkring mig, og hvordan jeg kan forevige jeres dag, så se mere under kontakt.

Luna Worm 
lunawworm@gmail.com
CVR: 40146984