Luna Worm - Bryllupsfotograf

FAQ

Sidsel Hilding, der smiler til sin nu mand efter deres vielse i kirken.

Vi vil gerne booke dig, hvordan gør vi det?

Dejligt at høre. Send mig en mail på lunawworm@gmail.com, så svarer jeg hurtigst muligt. Beskriv gerne jeres dag for mig, og hvor lang tid, I forestiller jer, at jeg skal være tilstede. Så kan jeg meget nemmere give jer en pris på det ønskede. 

Skal vi betale depositum? 

Når vi har fundet en løsning sammen, skal I betale et depositum på 10% på dagen. Jeg laver en skriftlig kontrakt, som jeg sender sammen med mine betingelser. Når depositum er betalt, er dagen reserveret til jer, og I godkender samtidig mine betingelser. 
Ved aflysning tilbagebetales depositum ikke. 

Fotograferer du kun i københavn? 

Nej, det gør jeg ikke. Jeg elsker at fotografere bryllupper i hele Danmark – og jeg rejser også gerne, hvis jeres bryllup skal holdes uden for Danmarks grænser. I skal dog være opmærksomme på, at I betaler for mine transportudgifter.

Hvordan betaler vi? 

Depositum indbetales på min bankkonto, og den resterende betaling sender jeg en faktura for efter jeres store dag.

REDIGERER DU BILLEDERNE, OG HVOR MANGE FÅR VI? 

Jeg tilsender jer kun redigerede billeder, hvor hvert eneste billede er blevet redigeret manuelt af mig. Det er meget forskelligt, hvor mange billeder, I får, da det kommer an på, hvor lang tid, I vælger at booke mig på dagen.

SKAL DU HAVE MAD OG DRIKKE PÅ DAGEN? 

Ja, det ville jeg hvertfald sætte stor pris på. Det er ofte en lang dag for mig, så det ville være dejligt, hvis I kan sørge for, at der er en ekstra kuvert til mig. Det behøver ikke at være noget fancy, bare jeg får lidt energi til at du.

Mand klæder sig på til at blive gift.

Hvordan og hvornår får vi vores billeder?

Jeg tilstræber mig at levere billeder indenfor en måned efter brylluppet. De sendes digitalt via WeTransfer, så billederne ikke mister kvaliteten under overførsel eller komprimering. 
Jeg sender altid et lille sneak peek til jer kort efter brylluppet – gerne dagen efter, hvis jeg når det. 

Vi kan ikke så godt lide at blive fotograferet. Får vi overhovedet nogle pæne billeder? 

JA. Jeg har aldrig været til et bryllup, hvor brudeparret ikke har set strålende ud. Jeg gør mit bedste for, at det bliver så naturligt for jer at stå foran kameraet. 

KAN DU ÆNDRE I DEN MÅDE, DU REDIGERER DINE BILLEDER PÅ? 

Nej, jeg håber, I vælger mig som jeres bryllupsfotograf, fordi I godt kan lide den stil, jeg fotograferer og redigerer i. Er dette ikke tilfældet, er vi måske ikke det rette match.

HVORDAN MED SOCIALE MEDIER? 

Jeg vil meget gerne bruge billederne fra jeres dag på sociale medier (Facebook/Instagram/Pinterest) og selvfølgelig her på hjemmesiden. Når I indbetaler depositum og godkender kontrakten, giver I mig også lov til dette. I må selvfølgelig gerne vende tilbage og udvælge fotos, I ikke ønsker på sociale medier. 
I er også meget velkomne til at bruge billederne, hvor I har lyst. Jeg ville blive rigtig glad, hvis I husker at kreditere mig for billedet – og husker at minde andre om det. F.eks. den butik, hvor I har købt brudekjolen eller det sted, hvor I holder festen. 

Luna Worm 
lunawworm@gmail.com
CVR: 40146984